Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Petracho

|
Пуснато на: 24 Февруари 2010 1:35 Заглавие: Онлайн седмичната програма на оркестъра |
|
|
Нито е толкова важно, нито е належащо, но отдавна ми се върти в главата, че би било добре да може да си гледаме седмичната програма през Интернет.
То не, че е особено трудна за запомняне, пък и всеки ден "висим" на таблото да я наизустяваме , но аз поне съм изпадал в ситуация да се обаждам на колеги, за да потвърдя спомените за началния час на репетицията. Случвало се е ден с ден да не съвпадат, особено ако има и четвъртинки, и половинки ...
Та най-накрая реализирах таз идея с помощта на GOOGLE Calendar:
Ето адреса, ако някой прояви любопитство.
Остава да ни изнасят програмите навреме, за да мога да ги попълвам.
Няма да откажа и помощ. Ако има доброволци. Евентуално с GOOGLE акаунти (макар, че всеки може да си направи).
Да не пропусна да кажа, че това в никакъв случай няма официален характер. Да не взема някой да каже - "Ама в Интернет не пише, че имаме репетиция"  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sao

Регистриран на: 06 Дек 2004 Мнения: 982 Местожителство: Loading Please Wait...
|
Пуснато на: 24 Февруари 2010 21:05 Заглавие: |
|
|
Браво Пешо. Само да не се влачим по съдилища се опасявам...
Внимавай какво публикуваш може да е "уронващо" престижа. _________________ Open source php board
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Petracho

|
Пуснато на: 25 Февруари 2010 0:06 Заглавие: |
|
|
Хм, какво уронващо престижа може да има в една програма ... ?!
Но ако се наложи - ще се влачим ... където трябва
Да видим най-напред до кога ще устискам да се занимавам с това ... занимание. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Petracho

|
Пуснато на: 20 Март 2010 12:07 Заглавие: Re: Онлайн седмичната програма на оркестъра |
|
|
Много интересно съвпадение:
Откакто започнах да "ретланслирам" програмата на оркестъра в нета, тя започна да не излиза навреме на таблото в ОФД-то. Това е трета поредна седмица. А първия път излезе на втория работен ден от седмицата - вторник.
Дали пък не очакват аз да им я пиша???
Или е опит за саботиране на начинанието ми???
Независимо от причината, това е скандално-възмутително (може и обратен ред) - такова нещо не се е случвало откакто съм в оркестъра, а това е началото на далечната 1992 г.
Накрая ще си позволя цитат от КТД :
Цитат: | 29. Работодателят оповестява на състава:
- програмата за половин сезон напред - в началото на периода
- програмата за месеца - до 25 число на предходния месец
- програмата за седмицата да се обявява три дни предварително, със съответните часове за начало и край, с изключение на предгенералната и генерална репетиция, за които се обявява само начален час |
Върнете се в началото |
|
 |
|