Държавна Опера - Пловдив
Форум

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Онлайн седмичната програма на оркестъра

Създайте нова тема   Напишете отговор    Държавна Опера - Пловдив Форуми -> Клюкарник
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Petracho

МнениеПуснато на: 24 Февруари 2010 1:35    Заглавие: Онлайн седмичната програма на оркестъра Отговорете с цитат

Нито е толкова важно, нито е належащо, но отдавна ми се върти в главата, че би било добре да може да си гледаме седмичната програма през Интернет.
То не, че е особено трудна за запомняне, пък и всеки ден "висим" на таблото да я наизустяваме Very Happy, но аз поне съм изпадал в ситуация да се обаждам на колеги, за да потвърдя спомените за началния час на репетицията. Случвало се е ден с ден да не съвпадат, особено ако има и четвъртинки, и половинки ...

Та най-накрая реализирах таз идея с помощта на GOOGLE Calendar:

Ето адреса, ако някой прояви любопитство.

Остава да ни изнасят програмите навреме, за да мога да ги попълвам.
Няма да откажа и помощ. Ако има доброволци. Евентуално с GOOGLE акаунти (макар, че всеки може да си направи).

Да не пропусна да кажа, че това в никакъв случай няма официален характер. Да не взема някой да каже - "Ама в Интернет не пише, че имаме репетиция" Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Sao

Местожителство: Loading Please Wait...

МнениеПуснато на: 24 Февруари 2010 21:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво Пешо. Само да не се влачим по съдилища се опасявам... Laughing
Внимавай какво публикуваш може да е "уронващо" престижа.
Petracho

МнениеПуснато на: 25 Февруари 2010 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм, какво уронващо престижа може да има в една програма ... ?!
Но ако се наложи - ще се влачим ... където трябва Very Happy

Да видим най-напред до кога ще устискам да се занимавам с това ... занимание.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Petracho

МнениеПуснато на: 20 Март 2010 12:07    Заглавие: Re: Онлайн седмичната програма на оркестъра Отговорете с цитат

Много интересно съвпадение:
Откакто започнах да "ретланслирам" програмата на оркестъра в нета, тя започна да не излиза навреме на таблото в ОФД-то. Това е трета поредна седмица. А първия път излезе на втория работен ден от седмицата - вторник.

Дали пък не очакват аз да им я пиша???
Или е опит за саботиране на начинанието ми???

Независимо от причината, това е скандално-възмутително (може и обратен ред) - такова нещо не се е случвало откакто съм в оркестъра, а това е началото на далечната 1992 г.

Накрая ще си позволя цитат от КТД :
Цитат:
29. Работодателят оповестява на състава:
- програмата за половин сезон напред - в началото на периода
- програмата за месеца - до 25 число на предходния месец
- програмата за седмицата да се обявява три дни предварително, със съответните часове за начало и край, с изключение на предгенералната и генерална репетиция, за които се обявява само начален час

Духовната храна не е ядене.
Яденето е най-добрата храна.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Държавна Опера - Пловдив Форуми -> Клюкарник Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети